Receptionist Uppsala

Receptionist Uppsala

Vi söker en receptionist för perioden 201202 - 210531 då vår nuvarande receptionist fått annat uppdrag i koncernen denna tid.

Om rollen

Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik, där du får ge det lilla extra genom att ge hög service till kunder och kollegor? Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare med ansvar för att bilhallens kunder, både via samtal och besök, alltid känner sig välkomna och får exceptionell service.

I ansvaret ingår också att avlasta och frigöra administrativ tid för chefer och övriga anställda och du sköter dagligen olika typer av administrativa uppgifter, enklare ekonomiuppgifter och diverse kontorssysslor som bidrar till att organisationen blir mer effektiv.

Din profil

Du har tidigare arbetat i reception eller växel och gärna med annat serviceinriktat arbete. Du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Du har goda datorkunskaper framför allt i Office-paketet.

Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du jobba i en positiv och rolig miljö där det alltid händer saker. Vi arbetar i ett växande företag med starka varumärken. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, kollektivavtalad lön och arbetstider på vardagar mellan 9-18.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Urban Qvarnström
Telefon 018-561001
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.