Key Account Manager Uppland

Key Account Manager Uppland

Key Account Manager till Hedin Helsingborg Bil AB region Uppland

Vill du vara en central punkt inom företagsaffären hos Hedin Bil? Vi söker nu en Key Account Manager (KAM) till Hedin Helsingborg Bil AB som ska utveckla företagsförsäljningen mot våra kunder och driva affären framåt.

Om rollen

Som Key Account Manager hos oss kommer du att arbeta med företagsförsäljning där du har ett helhetsansvar för försäljning, produkter, lönsamhet och kundnöjdhet. Du har en rådgivande roll där du har förmåga att se helheten och kan erbjuda hela Hedin Bils portfölj av tjänster. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning och skapa långsiktiga samarbeten med företag.

Du kommer att tillhöra Hedin Helsingborg Bil AB som är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group. Hedin Helsingborg Bil AB är uppdelat på sex regioner från Helsingborg i Söder till Uppsala i Norr. Du kommer att ansvara för företagsförsäljningen inom Region Uppland som innefattar orterna Uppsala och Enköping.

Du ingår i vår Fleetgrupp som samarbetar över regiongränserna. Vidare kommer du ansvara för vissa kundaktiviteter och event och tjänsten innefattar en del resor. Du rapporterar till bolagets Fleet Manager.

Din profil

Du är en naturlig relationsbyggare och kan lätt skapa kontakt med människor och gillar att arbeta i team. Du är flexibel och känner stort ägandeskap för dina uppgifter och är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Som KAM hos Hedin Bil är det viktigt att du gillar att synas i sociala sammanhang, är strukturerad och noggrann. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från uppsökande verksamhet med stort eget ansvar, med fokus att skapa kontakt med nya och befintliga kunder. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt på både event och kundträffar.

Vidare besitter du goda kunskaper i Officepaketet samt har förmåga att kommunicera såväl på svenska som engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med systemen Kobra & KSS.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.