Administratör / kundtjänstmedarbetare till Hebygårdar

Administratör / kundtjänstmedarbetare till Hebygårdar

Direktrekrytering av hyresadministratör till Hebygårdar. Vi söker dig som kan och vill arbeta på deltid med administration och kundtjänstfrågor. Rollen är väldigt varierande och vi söker efter någon som är social, serviceinriktad och trivs med att dagligen ha kontakt med kunder.

Om tjänsten

Hos Hebygårdar får du som hyresadministratör en omväxlande tjänst med många utmaningar. Du kommer ha en stöttande roll med stor insyn i hela verksamheten och möjlighet att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
  • Arbeta i reception samt ta emot felanmälningar och intresseanmälningar via telefon och mail. Du kommer svara på frågor kring lediga lägenheter, kösystem och intresseanmälningar.
  • Förbereda inför kontraktsskrivning, nyckelhantering samt ordna och boka visningar med bovärd.
  • Programmering av nyckelbrickor, porttelefoner, tvättstugor, bokningssystem och låssystem.
  • Uppdatera hemsidan
  • Följa upp garantilistor och försäkringsärenden samt övrig administration
Vem är du?

Meriterande om du har arbetat i en liknande roll samt har erfarenhet från bostadsförvaltning, hyresvärd, fastighetsdriftbolag. Du har goda kunskapar i svenska och är bekväm med det engelska språket i både tal och i skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i fler språk.

Erfarenhet av att arbeta med sociala medier eller textförfattning ser vi som ett stort plus då detta kan förekomma bland dina arbetsuppgifter.

Som person trivs du med att arbeta både i team och självständigt, det är viktigt att du kan ta eget ansvar och kunna fatta egna beslut. För denna roll har du en god förmåga att samarbeta, en positiv inställning och är stresstålig. Ordning och reda kommer naturligt för dig, du har lätt för att skifta fokus när det behövs och har lätt för att hantera och lösa problem som uppstår.

Om verksamheten

Hebygårdar AB är ett dotterbolag till Hebyfastigheter AB. Bolaget ägs av Heby kommun och drivs i aktiebolagsform. I Bostadsföretaget ägs och förvaltas nära 900 lägenheter, sjukhem, äldreboende och ett 30-tal lokaler på 8 natursköna orter i Heby kommun.

För varje bostadsområde finns en husvärd som har personlig kontakt med alla hyresgäster. Och inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter, en trygghet för Dig som väljer att bo hos oss. Du vet exakt vad Ditt boende kostar och behöver inte bekymra Dig om att någonting kan gå sönder och orsaka dyra reparationer.
Mer info
Kontaktperson Peter Frost
Telefon 0720-742010
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)