Ekonomichef till HS Konsult

Ekonomichef till HS Konsult

Vill du vara med och bidra med din ekonomiska kompetens i en stabil organisation inom den gröna näringen? Nu har du möjlighet att bli del av en värderingsstyrd organisation som har en betydande roll för det svenska samhället. Hos HS konsult är det transparens, högt i tak och fin gemenskap och våra värdeord är pålitlighet, förtroende och kompetens . Nu söker vi dig som vill bli vår nya ekonomichef!

Ekonomichefen för HS Konsult har en central roll som chef för affärsstöd med ansvar för ekonomistyrningen.

I rollen kommer du att
  • Leda budget-, prognos-, och analysarbetet
  • Ansvara för kassaflödesprognoser samt månads- och årsbokslut
  • Agera verksamhetsstöd
  • Ansvara för likviditetsplanering
  • Ha externa kontakter med bl.a. banker, revisorer och myndigheter
  • Hantera löner och HR-administrativa frågor
I rollen som Ekonomichef kommer du att ha personalansvar för 6 personer som jobbar med ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och rapportera till VD. Dina medarbetare sitter på olika kontor i regionen och vissa resor förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom med erfarenhet av en liknande roll som Ekonomichef med personalansvar. Vidare har du mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning där du självständigt gör månads- och årsbokslut.

Som person är du affärsmässig, noggrann och du brinner för redovisning och ekonomistyrning. Du har lätt för att samarbeta, har god organisations- och planeringsförmåga. Flexibilitet är en självklarhet för dig och du kommer gärna med förbättringsförslag. Om du har erfarenhet från den gröna sektorn är det meriterande.

Ansökan:

Känns detta som en spännande utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 25/6. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mimmi Jonsson, 072-9889005, mimmi.jonsson@dfindfinance.se eller Charlotta Ezitis Holmström, 070-8888816.

Om Hushållningssällskapet

Hushållningssällskapet är 17 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat - och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling.

Det närmare 800 medarbetare - främst rådgivare, lärare, projektledare, forskare och fältförsökspersonal - delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer. Vi har ca 35 000 medlemmar.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag består HS Konsult av 70 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Storvik, Västerås och Arbrå.
Mer info
Kontaktperson Mimmi Jonsson
Telefon 072-9889005
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.