Clinical Trial Administrator till Antaros Medical AB

Clinical Trial Administrator till Antaros Medical AB

Har du intresse av och fallenhet för administration i kliniska prövningar? Antaros Medical är ett snabbt växande företag och har för närvarande cirka 40 anställda baserade i BioVentureHub i Mölndal och i Uppsala Science Park. Antaros Medical utvecklar nya metoder inom imaging samt analyserar bilder från MRI- och PET-undersökningar från kliniska prövningar. Vi är specialiserade på kardiometabola sjukdomar och onkologi. Företaget har ett globalt nätverk av partners och kunder, både stora och små läkemedelsföretag, och deltar även i flera europeiska forskningssamarbeten.

Vi söker nu en eller flera Clinical Trial Administrator med erfarenhet av arbete inom kliniska prövningar och fallenhet för administration. Tjänsten som Clinical Trial Administrator kan vara placerad på vårt kontor i Uppsala eller Mölndal.

Som Clinical Trial Administrator på Antaros Medical kommer du att arbeta med administrativ support till det interna projektteamet. Du kommer att ta fram och organisera studiedokumentation i studiernas trial master file och ansvara för att den är uppdaterad. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans levererar den kliniska studien och ha kontakt med nationella och internationella kunder och imaging-center/röntgenkliniker. Allmän administrationen kan även ingå i arbetsuppgifterna.

Personliga egenskaper och kvalifikationer:
  • Stort intresse och fallenhet för administration
  • Minst 1 års erfarenhet av arbete inom kliniska prövningar och inom regelverket GCP alternativt att du läst kurs "Clinical Drug development 30 hp" eller liknande
  • Datorvana samt ett intresse av teknik och medicin
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än utbildning eller arbetslivserfarenhet.
Övrig information

Tillsvidareanställning heltid, 40 timmar i veckan. För mer information om tjänsten, kontakta Caroline Engvall, Chief Operating Officer, 0733 319 112. Skicka din ansökan (ett kort personligt brev och ditt CV) senast den 31 augusti 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, Teamtailor. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (7 dagar kvar)