Produktionschef Mälardalen

Produktionschef Mälardalen

Vi söker nu en driven och strukturerad produktionschef inom yttre fastighetsskötsel som gillar korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Placeringsort är Uppsala men rollen innebär också ansvar för vår filial i Sollentuna.

Intervjuer utförs löpande och tjänsten tillsätts så snart en lämplig kandidat dyker upp.

Om tjänsten:
Tjänsten som produktionschef innefattar:
 • Personalansvar: leda personalen, ansvar för tillsättande av ny personal, ev. uppsägningar, ansvar för personalens tidrapportering
 • Budgetansvar: följa upp dina verksamhetsorters resultat och hålla verksamheten inom budgetens ramar
 • Attestering av leverantörsfakturor
 • Kundkontakt
 • Planering & uppföljning av arbeten
 • Upphandling och ledning av underentreprenörer
 • Rapportskrivande, både till kund och internt
 • Kalkylering/offerering
 • Ansvar för att verksamheten följer uppsatt skötselplan
 • Övrig administration runt verksamheten och kunderna
 • Ingå i ledningsgruppen tillsammans med VD, Produktionschef Gävleborg, Ekonomiansvarig, Kalkylansvarig och den interna ISO-revisorn.
Under dig finns två lagbasar i både Uppsala och Sollentuna som bistår dig i planeringen och den dagliga driften av övrig trädgårdspersonal. Under inlärningsperioden kommer det även att finnas stöd av VD och administrationspersonal för att underlätta övertagandet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbetsledning, gärna inom skötsel av utemiljöer eller anläggning. Utbildning inom trädgård vid högskola eller liknande är meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen som produktionschef hos oss krävs det att du är strukturerad och har förmågan att effektivt organisera ditt arbete för att lösa de problem som uppstår. Tjänsten innebär ett stort ansvar för att skapa och vårda långsiktiga kundrelationer, så din sociala förmåga är därmed minst lika viktig.

Det krävs också att du har god datorvana då rollen innefattar en stor del administrativt arbete, vilket i vår värld innebär att du har förståelse för sammanlänkade datorsystem och kan ta till dig och använda nya IT-lösningar med lätthet snarare än att du har kunskaper i Office-paketet. Vi finns självklart med som stöd under upplärningen av systemen för att hjälpa dig till en bra start.

Till rätt person erbjuder vi stora möjligheter till utveckling och ser gärna att du kommer med idéer till förbättringar i verksamheten och företaget i stort.

B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Vi fäster större vikt vid dina personliga egenskaper och hur väl dina förmågor passar rollen än längden på din utbildning och erfarenhet av just vår bransch.

Känner du dig träffad? Då är du välkommen med din ansökan! Märk ansökan med "Produktionschef Mälardalen".
Mer info
Kontaktperson André Kristoffersson
Telefon 0703358801
Email Mejla André Kristoffersson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare, Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hksf.se
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett privatägt entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.