Resande Montör/ Resande Elektriker sökes till Granitor (f.d Midroc), Avdelning Uppsala

Resande Montör/ Resande Elektriker sökes till Granitor (f.d Midroc), Avdelning Uppsala

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.I januari 2022 bytte vi namn till Granitor. Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu har vi blivit Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter - nytt namn.

Vill du vara med på Granitors utvecklingsresa?
Granitor Electro rekryterar två nya elektriker och jag, Anders Heljestrans, som är chef för avdelning 145 Installation i Uppsala, söker er som vill vara och stärka upp vårt team.

I din roll som elektriker på avdelningen kommer du att gå en omväxlande vardag till mötes där eget ansvar och delvis egen planering är nyckelord. Avdelningen utför idag bl.a. Entreprenader inom nyproduktion, samt industri och avtalsservice.

Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta kollegor och underentreprenörer vid våra projekt runt om i Sverige, främst i norra delen men vid behov i hela landet och bor normalt borta måndag till torsdag i veckorna. Men det finns även möjlighet att jobba på hemmaplan.

Kompetens och erfarenhet:
  • Du drivs av att genomföra uppdrag med eget ansvar.
  • Du har tidigare erfarenhet av elektrikeryrket.
  • God förmåga att samarbeta och skapa framgångsrika relationer med kund.
  • Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.
Vi är idag 16 medarbetare varav 2 st är projektledare på avdelningen. Vi arbetar både med entreprenader i projektform och med serviceuppdrag. Våra kunder omfattar fram för allt industri och fastighetsförvaltning. Vår målsättning är att vara såväl kundernas som medarbetarnas förstahandsval.
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.granitor.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.