Här börjar din resa som säljare!

Om jobbet

Söker du en skön ny värld inom telefoni där du kan utvecklas inom service och försäljning?

BLIR DU EN AV OSS?
Gradén Mattsson utvecklar kundrelationer. Från uppdrags- och kundanpassade "Mission Centers" driver vi kontaktskapande verksamhet för kunds räkning. Våra värderingar styr vilka vi är och genom att vara starka, rättvisa, närande och att ta lead vinner vi kundens förtroende. Gång på gång. Utan medarbetare som delar vårt synsätt och vår målsättning står vi oss slätt. Du är en förutsättning för vår gemensamma framgång. Ta ett oväntat bra steg i karriären med oss!

LYFT LUREN - OCH TILLVARON - SOM INNESÄLJARE.
Vad sägs om att jobba som innesäljare för en av våra största kunder - Comviq Tele2? Om du tänker callcenter, tänk igen. För vi är inte här för att konservera telefonförsäljning; vårt uppdrag är att driva och utveckla kundrelationsbranschen. Från våra Mission Centers driver vi kontakter som skapar mervärde. Med anpassning efter vår uppkopplade moderna värld är kontaktkanalerna varierande, men målsättningen är konstant: Att leverera kvalificerad vägledning och resultat genom seriösa och schyssta kundkontakter.

VI SÖKER DIG.
Som innesäljare kontaktar du befintliga och nya potentiella kunder för att informera och erbjuda Comviq Tele2:s tjänster där det är relevant. Dina frågor och din behovsanalys hjälper kunderna till bättre individuella telefonilösningar. Varje samtal är början eller fortsättningen på en varaktig relation mellan Tele2 och kunden. Vi inleder med en grundutbildning för att ge dig trygghet i din roll. Vi står vid din sida. Vi stöttar och coachar dig löpande.

För rätt person finns det goda möjligheter att testa nya roller och vara med och utveckla vår verksamhet. Vi hjälper dig att bygga en ordentlig erfarenhet inom försäljning som tar dig vidare i din karriär, oavsett om det är internt hos oss eller utanför bolaget.
Vi värdesätter äkthet, tydlighet och uppriktighet och förväntar oss att du är öppen, engagerad och pålitlig. Med rak rygg och fast handslag. Det är så vi ser oss själva. Om du har jobbat med kundkontakt och försäljning är det ett plus. Vi önskar också att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

VAR NÄR OCH HUR MYCKET?
Arbetsplatsen, d v s vårt Mission Center, ligger i trevliga lokaler centralt i Uppsala. Varierande arbetstid samt helger 12-18. Lönevillkor med en betryggande fast del samt en rörlig provisionsdel. Friskvårdsbidrag. Tjänsten startar snarast, eller efter överenskommelse. Vi söker just nu både hel- och deltidare.

GÖR VÅR SNABBANSÖKAN PÅ 2 MINUTER - HELT UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 sept

Om företaget

Gradén Mattsson utvecklar kundrelationer. Från uppdrags- och kundanpassade Mission Centers driver vi kontaktskapande verksamhet utifrån uppdragsgivarens kultur och värdegrund. Som en naturlig förlängning av kunden skapar vi äkta kundupplevelser med riktiga mervärden. Vi arbetar genom många kanaler, telefoni är vanligast men även chat, mail och sociala medier är växande kommunikationsredskap.

Med tydlighet och rakhet vinner vi det värdefullaste av allt: Kundens förtroende. Gång på gång. Utan medarbetare som delar vårt synsätt och vår målsättning står vi oss slätt. Det är tillsammans vi gör resan mot kundresan. Ta ett bra steg i karriären med oss!