Redovisningsekonom för direktrekrytering

Redovisningsekonom för direktrekrytering

Vi hjälper just nu en av våra kunder att hitta deras nästa redovisningsekonom som kan hjälpa företaget att fortsätta utvecklas.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en viktig nyckelperson.
Du kommer arbeta med koncernens redovisning och löpande bokföring.
Förutom att ansvara för koncernens bolag kommer du att vara ett stöd till de ekonomer som hanterar företagets externa kunder. I det stödet ingår bl a att granska redovisning och bokslut, stötta i redovisningsfrågor.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i den rollen. Du har erfarenhet och känner att du besitter mycket kunskap inom redovisningsyrket.
Du förstår siffror och har förmåga att analysera och komma med förslag på förändring och effektivisering. Att du har ett eget driv och kan planera din tid förutsätter vi. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har kunskap i Navision, Visma, och Fortnox.
Som person har du ett naturligt sätt att slutföra och rapportera ditt arbete och har en positiv inställning. Du är noggrann samt har lätt för att ta kontakt och kommunicera med människor.

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 9 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.