Reskontraansvarig

Reskontraansvarig

Genova söker en hängiven reskontraansvarig

Trivs du med att ha full koll på företagets fakturor och uppskattar att jobba med hela flödet från registrering till betalning? Då ska du läsa vidare!

Att arbeta hos Genova

Genova är ett personligt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter långsiktigt, hållbart och med stort engagemang. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och har geografiskt fokus på Storstockholm och Uppsala med huvudkontor vid Norrmalmstorg. Genova, som är aktivt genom hela värdekedjan - från förvärv, stads- och projektutveckling till uthyrning och förvaltning - växer och förstärker därför organisationen.

Här eftersträvas en hållbar företagskultur där medarbetarna betraktas som en avgörande resurs för bolagets framgång. God arbetsmiljö, personlig kompetensutveckling och ett uttalat jämställdhets- och likabehandlingsarbete är några av de grundläggande värderingarna.

Tjänsten

Hos Genova kommer du arbeta tillsammans med sex andra kollegor på ekonomiavdelning och rapporterar till CFO. Du kommer främst jobba med reskontror med stort fokus på leverantörsreskontra och löpande administration. Du får en bredd i rollen då den spänner över både reskontraansvarig och ekonomiassistent. Du kommer få vara med och vidareutveckla rollen och sättet som Genova jobbar på.

Arbetet sker i nära samarbeta med framför allt förvaltningsavdelningen.

Arbetsuppgifter
  • Leverantörsreskontra
  • Hyresreskontra/kundreskontra
  • Betalningar
  • Löpande administration
  • Delaktig i bokslutsarbete
  • Delaktig i vidareutveckling av rutiner och processer
De system som du kommer arbeta med är Palett, 3L och Adra.

Kvalifikationer
  • Gärna utbildning som gymnasieekonom, YH eller några års arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Duktig på att kommunicera i tal och skrift
Personliga egenskaper

Genovas företagskultur är familjär och organisationen platt - inställningen är att du tar tag i det som behöver göras, oavsett om uppgiften är stor eller liten. Som person trivs du tillsammans med andra och samarbetar med organisationen för att få till effektiva flöden. Vi tror att du är analytisk, noggrann och tar initiativ där det behövs.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som reskontraansvarig passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Genova med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Svedberg på 076-639 63 71 alternativt anna.svedberg@fasticon.se eller Jeanette Kanka 072-389 99 75 alternativt jeanette.kanka@fasticon.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 18:e april 2021.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genova Property Group är ett personligt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter långsiktigt, hållbart och med stort engagemang. Vi är inriktade på kommersiella lokaler, samhällsfastigheter och bostäder i Storstockholm och Uppsalaregionen. www.genova.se