Säljare Norden till Gammadata Instrument AB, Uppsala

Säljare Norden till Gammadata Instrument AB, Uppsala

Vill du jobba med en av världens ledande instrumenttillverkare? Nu har du chansen. Vi söker en säljare av våra produkter från Thermo Fisher Scientific.

Säljare i Norden

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos Gammadata kommer du att vara en del av ett säljteam med huvudsäte i Uppsala där du och dina kollegor tillsammans ansvarar för försäljningen av Thermo Fisher Scientifics produkter inom Raman- och FTIR-spektroskopi. Du kommer jobba i team med en applikationsingenjör som kommer att stötta dig vid behov i de mer ingående tekniska diskussionerna.

Dina kunder är bland annat universitet och företag inom läkemedelsindustrin i Norden.

Vi erbjuder

Gammadata står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi jobbar med kvalitetsprodukter från världens ledande företag.
Du kommer få ta ett stort eget ansvar med stöttning från engagerade och mycket kunniga kollegor.

Din profil

Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med stort affärssinne. Du har gott om driv och energi och vet att aktiviteter samt insatser mot kund ger resultat. Du är målfokuserad, nyfiken, strukturerad och har förmåga att skapa och förvalta långsiktiga kundrelationer. Vi ser även att du:
  • har erfarenhet av uppsökande teknisk försäljning till läkemedelsindustrin. Har du kunskap av optisk spektroskopi är det meriterande, gärna inom vibrationsspektroskopi
  • behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
  • har goda kunskaper i MS Office, kunskap från CRM är meriterande
  • har B-körkort
Du bor i Uppsala med omnejd, dock är det viktigaste att hitta rätt person för denna roll.

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-6578074.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 28 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Gammadata Instrument AB, grundat 1987, är en leverantör av analytisk instrumentering, optisk spektroskopi, strålningsmätning och skydd, materialkarakterisering och lasersystem till forskning och industri i Norden.
Vi levererar state-of-the-art-utrustning till läkemedelsindustrin, kärnkraftsindustrin och den kemiska industrin för att användas i forskning, kontroll eller processtyrning. Vi levererar även utrustning till statliga myndigheter för användning inom områdena livsmedel, apotek och tullövervakning.


Gammadata har en personalstyrka på ca 22 medarbetare och har en högt kvalificerad service- och supportorganisation. Vårt service- och supportteam utför installationer och service på alla produkter vi säljer. Lokal service och support är viktigt för oss och utförs i vår verkstad i Uppsala eller på plats hos våra kunder. Vi har även ett dotterbolag i Finland. Med en kontinuerlig produktutbildning kan vi garantera en hög standard på vår service och är i vissa delar unika i Skandinavien, till exempel på vår service av
Germaniumdetektorer.


Sökord: säljare, försäljare, försäljning, försäljningsingenjör, ingenjör, teknisk säljare, teknisk försäljning, utesäljare, regionsäljare, distriktsäljare, fältsäljare