Administratör företagslösningar – Invoicery Business

Administratör företagslösningar – Invoicery Business

Vill du vara med och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst!

Vi arbetar med bemanning och organiserar personal till våra företagskunder. Vi förenklar personal- och löneadministrationen för våra företagskunder samtidigt som vi säkerställer att våra anställda har en hållbar och säker arbetssituation. Nu söker vi en kollega till vårt team i Uppsala.

Tanken är att tjänsten är på 50% initialt och efter sommar växlar vi upp den till en heltidstjänst på 100%.

Vad du kommer att göra

Du kommer att ingå i ett team på 5 personer med dig inräknat, där du får arbeta med bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Administration kring trafiktillstånd
 • Löneutbetalningar till våra anställda
 • Support till anställda och företagskunder via mail och telefon
 • Hantering av ersättningar och avdrag
 • Upprätta anställningsavtal
 • Bistå i hanteringen av kunder
Du kommer även att hantera generella frågor kring:
 • Arbetstillstånd
 • Anställningsvillkor
 • Lön, arbetsgivaravgift, skatter och avdrag
 • Försäkringskassa
 • Arbetsgivarintyg
 • Kronofogden
Vilka vi är

Invoicery Business är en del av Frilans Finans koncernen som är Sveriges största organisation för egenanställda. Vi gör det möjligt för människor att på ett enkelt, roligt och tryggt sätt kunna bedriva verksamhet och fakturera utan företag. Sedan vi startade 1999 har vi hjälpt tiotusentals egenanställda att arbeta på den uppdragsbaserade arbetsmarknaden. På Frilans Finans är vi drygt 80 medarbetare och vi har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm och Nice.

Din personlighet och erfarenhet

Våra värdeord är caretaking, ansvarstagande, möjliggörande och premium tech. Caretaking är något vi värderar högt och som står för hög serviceinställning, empati, noggrannhet, och god kommunikation. I rollen ingår det mycket kontakt med våra företagskunder och anställda, vi tror därför att du gillar service och att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer.

För att lyckas med rollen tror vi att du är en glad och positiv person som gillar att ta ansvar och att arbeta i ett självstyrande team. Extra positivt om du är välstrukturerad och effektiv.

Vi tror att du är prestigelös i det du gör samt trivs med att jobba i en verksamhet som förändras och där du tar egna initiativ - samtidigt som du gillar att vara en del av teamet!

Vi ser gärna att du har:
 • Mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, båda i tal och skrift
 • Goda kunskaper i office-paketen, framförallt excel
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av löneadministration
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst
Trivsam arbetsplats

Vi tror att glada och motiverade medarbetare bidrar till en mer trivsam och roligare arbetsplats. Därför erbjuder vi alla anställda friskvårdsbidrag, en friskvårdstimme varje vecka för träning på arbetstid och massage på jobbet.

Att arbeta hos oss

Under 2021 omsatte vi drygt 1,4 miljarder men vi är fortfarande en liten och familjär organisation. Vi är en idéburen och värdestyrd organisation där beslutsvägarna är korta och avstånden mellan avdelningarna likaså. Beslut sker ofta genom en rådgivningsprocess men ibland kan det också bli ad-hoc då läget snabbt kan förändras beroende på vad man jobbar med. Vi tror att man är möjliggörande och ser lösningar istället för problem.

Vår organisationskultur genomsyras av viljan att hjälpa varandra och våra egenanställda, vi får energi från våra egenanställda och den nytta vår verksamhet skapar, för dem och för samhället.
I Sverige där vi är marknadsledande börjar egenanställningen bli allt mer etablerad. I Norge börjar hjulen snurra allt snabbare och i Frankrike, Finland och Danmark är vi på väg upp ur startblocken. Så vår resa har bara börjat...

Geografisk placering

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala. (Dag Hammarskjölds väg 13)

Villkor

Start i Januari eller enligt överenskommelse.
Tillsvidaretjänst med 50% omfattning initialt, sedan 100 % efter sommaren 2023.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag. Sedan starten 1999 har vi gjort det möjligt för fler än 100 000 personer att fakturera utan eget företag. I början främst frilansare, men idag har vi egenanställda inom nästan alla typer av yrken. Både i och utanför Sverige.