Industrielektriker till Fresenius Kabi

Industrielektriker till Fresenius Kabi

Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv?

Vi behöver nu förstärka Technical Service (TS) i Uppsala med en serviceelektriker. Du kommer att få arbeta med service och underhåll av produktion, process och mediasystem.

Technical Service ansvarar för underhåll och teknisk support av såväl produktion som process och mediasystem. Detta sker enligt gällande krav från myndigheter och kunder. Gruppen består idag av 15 personer med stor erfarenhet.

Som elektriker kommer du att utföra underhåll, felsökning och reparation av instrumentkretsar. Du kommer att planlägga och utföra underhåll, felsökning, reparation och återrapportering av elektriska utrustningar inom anläggningar och processutrustningar. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara att utföra modifierings- och förbättringsarbeten på utrustningar på elektriska och produktionsteknisk utrustning enligt GMP. Vidare kommer du att ansvara för att utföra elektriska installationsarbeten samt medverka till att ta fram och uppdatera dokumentation för reservdelar, drift och underhåll. Du kommer även medverka i riskanalyser och miljöanalyser samt initiera och utföra förbättringar som bidrar till bättre miljö, ekonomi och effektivitet.

Du som söker har gymnasieexamen gärna inom industri/serviceelektriker med inriktning el/tele, styr och regler/automation, elkraft eller motsvarande. Du har dokumenterad erfarenhet från el-tekniskt arbete samt från service- och underhållsarbete. Körkort klass B är ett krav. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som gillar högt tempo och variation, du är noggrann och pålitlig, har du även arbetat inom läkemedels- eller processindustri med erfarenhet av GMP är det meriterande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga då mycket av arbetet sker tillsammans med verksamhetens och andra avdelningars medarbetare.

Hos oss får du ett operativt, flexibelt, stimulerande och utvecklande arbete inom ett kunskapsintensivt område!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var sjätte vecka. Vid beredskap har du tillgång till beredskapsbil. Arbetstiderna är 38,5 h/vecka.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725530792, martin.winrow@randstad.se.

Facklig kontaktperson är Frank Glackin för Unionen, 018- 644 773, Alf Niemi för SACO, 018-644 375 och Andréas Karlsson för IF Metall, 018-644 394.

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 23 september 2018. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Fresenius Kabi:

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot "Caring for life" sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Martin Winrow
Telefon 0725530792
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.