Vi söker en chef till skift på LVP Fyllning

Vi söker en chef till skift på LVP Fyllning

Fresenius Kabi söker nu en chef till skift på produktionsavdelningen LVP Fyllning där vi tillverkar nutritionspåsar. Du kommer att ansvara för ett skift om ca 15 medarbetare på avsnittet för fyllning. Du ingår även i ledningsgruppen för produktionsavsnittet där du förväntas bidra utifrån dina tidigare erfarenheter inom ledarskap.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
  • Ansvara för att inspirera, motivera och utveckla våra medarbetare
  • Leda och utveckla verksamheten inom produktionen
  • Ansvara för utvecklingen av Lean på avdelningen, vilket innebär att initiera, medverka och leda förbättrings- och förändringsarbete
  • Säkerställa rätt kvalitet och leveranssäkerhet
  • Initiera och driva processförbättringar
  • Säkerställa ordning och reda (5S)
  • Ansvara för det operativa produktionsarbetet inom gruppen
Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet från processindustri. Dokumenterad ledarskapserfarenhet är mycket meriterande. Vi ser också mycket positivt på erfarenhet av GMP och/eller Lean/Six Sigma. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift, baskunskaper i administration och ekonomi samt goda datakunskaper. Då arbetstiden är förlagd till 5-skift, vilket innebär bland annat helg- och nattarbete, bör du vara i god fysisk form.

Som person är du entusiasmerande, handlingskraftig och duktig på att hantera snabba förändringar och olika kravbilder. Du förhåller dig positiv även i tuffa situationer samt har förmågan att motivera och inspirera medarbetare till goda resultat. Du påverkar din omgivning snarare än reagerar på den och brinner för att utveckla andra. Du främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer på olika nivåer.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Andersson, produktionschef LVP fyllning, 018–644 512. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Alf Niemi för SACO, 018–644 375.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering till tjänsten kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Mer info

Om arbetsgivaren

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot Caring for life sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.