Vi söker en chef för att leda skift på Beredningen

Vi söker en chef för att leda skift på Beredningen

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Fresenius Kabi söker nu en skiftledare till produktionsavdelningen Beredningen där tillverkning av näringslösning sker. Du kommer att ansvara för ett skift om ca 15 medarbetare på avsnittet för Beredningen. Du ingår även i ledningsgruppen för produktionsavsnittet där du förväntas bidra till utvecklingen både kort och långsiktigt utifrån dina tidigare.


Som person är du entusiasmerande, handlingskraftig och duktig på att hantera snabba förändringar och olika kravbilder. Du förhåller dig positiv även i tuffa situationer samt har förmågan att motivera och inspirera medarbetare till goda resultat. Du påverkar din omgivning snarare än reagerar på den och brinner för att utveckla andra. Du främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer på olika nivåer.


I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
  • Ansvara för att inspirera, motivera och kompetens utveckla våra medarbetare
  • Leda och utveckla verksamheten inom produktionen
  • Initiera, medverka och leda förbättrings- och förändringsarbete
  • Säkerställa rätt kvalitet och arbeta med grundorsak till uppkomna problem
  • Säkerställa ordning och reda (5S)
  • Ansvara för gruppens leveranssäkerhet och det operativa produktionsarbetet
  • Ansvara för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön inom gruppen

Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet från processindustri. Dokumenterad ledarskapserfarenhet är mycket meriterande. Vi ser också mycket positivt på erfarenhet av GMP och/eller Lean/Six Sigma. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift, baskunskaper i administration och ekonomi samt goda datakunskaper. Då arbetstiden är förlagd till 5-skift, vilket innebär helg- och nattarbete, bör du vara i god fysisk form.


Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Persson, produktionschef Beredningen, 018–644 172. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Alf Niemi för SACO, 018–644 375.


Välkommen med din ansökan via länken nedan snarast då urval kan komma att ske löpande.


Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post
Mer info

Om arbetsgivaren

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot Caring for life sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.