Vi söker en Underhållsmekaniker

Vi söker en Underhållsmekaniker

Vill du vara med och skapa en tillverkning i världsklass?
Är du en av avdelningens kommande nyckelpersoner och vill verka i produktionens hjärta?
Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som Underhållsmekaniker!

Arbetsuppgifter
Vår underhållsavdelning på Fresenius Kabi i Uppsala består av underhållsmekaniker, elektriker, kalibrerare samt underhållsingenjörer. Vi servar våra kunder som är produktion och media med underhåll. Tjänsten omfattar arbete med produktionssupport, planerat underhåll och tekniska förbättringar.

Arbetsuppgifter är bland annat:
  • Reparationer
  • Utföra underhåll både förebyggande, akut och korrigerande
  • Utföra mindre maskinbearbetning/svetsning/plåtarbete
  • Felsökning på vår processutrustning
  • Arbeta med förbättringar
  • Arbeta i underhållssystemet mot arbetsorder
Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för mekanik och gärna med teknisk/mekanisk utbildning, eller motsvarande dokumenterad erfarenhet förvärvad på annat sätt.
Du har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål. Som person ser vi att du är mycket flexibel, serviceinriktad och tar eget ansvar. Stort tekniskt kunnande och intresse är en självklarhet för denna tjänst. B-körkort är ett krav.

Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, då engelska är koncernspråk är det nödvändigt att du kan förstå och göra dig förstådd på engelska.
En bonus är om du har erfarenhet av arbete i SAP-PM.
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av läkemedelsindustri.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan partnerna. Tillträde omgående.
Arbetstiden är förlagt till dagtid med beredskap. Företaget tillhandahåller en beredskapsbil.
Vi erbjuder dig en ansvarsfull och självständig roll i ett globalt företag där du har ett spännande och utvecklande arbete med att vara med att bygga upp och påverka en verksamhet för att göra den effektiv och långsiktig. Det är ett aktivt arbete med varierande arbetsuppgifter.

Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kristoffer Lundbäck, 018–644 508.
För fackliga kontaktperson kan du mejla till if.metall.uppsala@fresenius-kabi.com eller ringa: 018–644 394 för kontakt med IF Metall.

Varmt välkommen med din ansökan via länken. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fresenius-kabi.se
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot "Caring for life" sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.