Vi söker juniora teknikkonsulter till avdelning inom Medtech och Pharma i Uppsala

Vi söker juniora teknikkonsulter till avdelning inom Medtech och Pharma i Uppsala

Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknikkonsult hos vår kund kommer du antingen få jobba internt alternativt att du kommer att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är medicinteknik och läkemedel. Då du är nyutexaminerad alternativt junior inom området så kommer detta vara en plats där du kommer bygga på din expertis och det är något vår kund jobbar hårt för att du ska göra genom en väl genomtänkt introduktion som innehåller både mentorskap och din egna utvecklingsplan tillsammans med mycket mer. Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som Processingenjör eller Valideringsingenjör och vill jobba mot en roll som Projektledare.
 • Valideringsingenjörer tar fram valideringsprotokoll, planer, utför kvalificeringar och processvalideringar, skriver rapporter och driver ändringsärenden.
 • Processingenjörer ansvarar för föra in ny utrustning eller skala upp processer, driva ändringar eller felsökningar i produktion.
Kanske tycker du båda ovanför låter intressant men du gillar att jobba mer hands on, ja då passar du perfekt för Test och verifiering. Du jobbar med liknande arbetsuppgifter redan nämnt men du jobbar närmare maskinerna.

Din profil

Skallkrav:
 • Högskole-/Civilingenjör inom Bioteknik, Kemi, Automation eller liknande område
 • Svenska & engelska i tal och skrift
 • Examensarbete alternativt sommarjobb inom relevant område
Meriterande:
 • Relevant arbetslivserfarenhet (extra jobb, sommarjobb mm.)
 • Erfarenhet av:
 • Life Science industrin
 • forskning
 • GMP
 • B-Körkort
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående alternativt September 2021

Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.