Teknisk montör till kunds produktionsavdelning i Uppsala

Teknisk montör till kunds produktionsavdelning i Uppsala

Har du jobbat inom verkstad tidigare och känner det är dags för att ta nästa kliv i branschen? Vill du spela en viktig roll i ett spännande bolag som arbetar på den internationella marknaden? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i tillverkningen av nästa generations vattenjet för mindre och mellanstora, snabbgående fartyg. Du kommer att arbeta med montering utav vattenjetsaggregat på deras produktionsavdelning i Uppsala. Fler arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering utav vattenjetar till rätt specifikation och kvalitet efter samråd och instruktion
  • Utföra tester som efter instruktion är nödvändiga
  • Ansvara för ordning och reda i produktionen
  • Fylla i diverse dokument för produktion (t ex. montageprotokoll mm.)
  • Rapportera avvikelser
Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska alt. Engelska i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet utav arbete inom verkstad (ex. styckeproduktion, hydraulik, precisionstillverkning)
Meriterande:
  • Traverskort
  • Erfarenhet utav att ha granskat montageritningar
Kunden lägger stor vikt på personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll så krävs det att du även är självgående, driven och kvalitetsinriktad.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Uppsala
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: 7-15.45

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden verkar på den internationella marina marknaden. De utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat samt kontrollsystem till allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar, lyxyachts till amfibiska fordon och arbetsbåtar. Förutom Sverige så har de även kontor i USA, England och Sydkorea. Efterfrågan på företagets produkter har ökat stort under de senaste åren och de ser en fortsatt stark tillväxt även kommande år.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.