Robotintresserad Utesäljare med ansvar över hela Sverige!

Robotintresserad Utesäljare med ansvar över hela Sverige!

Vi söker nu en relationsbyggande säljare som ska ta över försäljningen av tvättrobotar över hela Sverige. Vi söker dig som har en bakgrund inom lantbruk och som nu söker nya utmaningar! Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som Teknisk Säljare i Envirologic skiljer sig från de allra vanligaste sälj-rollerna. Här kommer du att vara ansvarig för Försäljning Sverige. Du arbetar självständigt och har ansvar för ditt eget schema samt det aktiva arbetet med kunderna. Prospektering är något du inte kommer lägga stort fokus på då kunden redan har ett väladresserat kundnätverk att arbeta utefter. Produkterna du kommer sälja är tvättrobotar, dina kunder är bönder och framförallt grisproducenter. Försäljningen bygger på relation och den relationen skapas via samtal, kundbesök, demonstrationer och ett aktivt deltagande vid mässor och event.

Din profil

Skallkrav:
 • Erfarenhet av uppsökande försäljning
 • Svenska & Engelska i tal och skrift
 • Har en god förståelse för lantbruk och dess områden
 • B-körkort
 • Resa i arbetet
Meriterande:
 • Arbetat med försäljning mot lantbruk
 • Språkkunskaper utöver svenska och engelska
 • Förmåga att köra med släp
Som utesäljare hos vår kund kommer det läggas stor vikt vid din förmåga att arbeta självständigt. Redan från starten kommer du att boka dina egna möten och resor för att bygga upp den relation med dina kunder som är nödvändig för att uppnå goda säljresultat. För detta krävs det att du är en ödmjuk person som älskar att sträva efter utveckling, både din egen och bolagets.

Villkor
 • Arbetstider: 8-17
 • Start: Omgående, alt. enligt ök
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala. Arbete utförs över hela Sverige
 • Lön: hög fastlön + lägre rörlig
Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjärt och expansivt mekanikbolag som har funnits i 20 år och arbetar med tekniska lösningar inom arbetsmiljöproblematik med hjälp av automatiserade högtryckstvättar. De utvecklar och säljer maskiner som kan skapa rena och hygieniska miljöer på ett konkurrenskraftigt sätt utan att äventyra företagens anställdas hälsa. De sitter i Uppsala och har idag sålt mer än 800 maskiner i Sverige och Europa. I och med en starkt växande efterfrågan, söker de nu en erfaren säljare som kan vara med på deras framgångsresa. Företaget arbetar helt utan prestige och har en fin sammanhållning med starkt samarbete.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du att bli anställd direkt hos kund.