Processtekniker/operatör sökes till Uppsala

Processtekniker/operatör sökes till Uppsala

Har du en teknisk bakgrund och gillar att skruva/meka? Nu söker vår kund tillsammans med oss efter en person som ska vara med och bygga upp deras nya fabrik i Uppsala. Du kommer få vara med om att både bygga upp maskiner och jobba med underhållsarbete samtidigt som du får jobba mycket mer övervakning av tillverkningsprocessen. Är du intresserad när du har läst annonsen, Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst är en delad roll där du får chansen att jobba som både tekniker och operatör. Du kommer att komma in i ett tidigt skede av deras nya sputterfabrik och dina arbetsuppgifter kommer vara kopplade till att arbeta med plast och filmutveckling. Du kommer dels att jobba med att bygga deras nya maskiner samt utföra underhållsarbete när så krävs. Du kommer även att ha arbetsuppgifter som är mer kopplat till drift- och processövervakning utav produktionen. Det är en riktigt spännande tjänst och du kommer att få chansen att jobba med en helt patenterad produkt!

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasie alt. YH, med teknisk inriktning
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet inom vakuumteknik
  • Tysktalande
  • Traverskort
  • Tidigare erfarenhet som CNC-Operatör, Processtekniker, Processoperatör eller dylikt
Personliga egenskaper och beteenden:
  • Hög arbetsmoral och flexibel
  • Driven
Villkor

Start; Omgående alt. enligt överenskommelse
Ort: Uppsla
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7-16 (skiftarbete kan förekomma)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Annonsen är publicerad tills dess att tjänsten inte är tillgänglig. Ansök idag för att vara med i processen!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 2003 som en följd efter 20 års forskning inom elektrokroma material vilket idag är en av företagets huvudområden, tillsammans med smarta glas. I år så har deras helt nya fabrik för sputtring blivit klar. Det är i denna fabrik som man kommer att producera deras elektrokroma material medans deras andra fabrik fokuserar mer på glaset. Det är den första i sitt slag för norra Europa. Fokus för fabriksbygget är miljö och klimat med minskade transportsträckor, kortare ledtider och en direkt kontroll på kvaliteten. Sputtring används i deras rulle till rulle process där plastfolie beläggs med nanotunt elektrokromt material, en huvudprocess vid produktion av vår dynamiska produkt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.