Kreativ elektronikutvecklare sökes

Kreativ elektronikutvecklare sökes

Är du nyfiken högskoleutbildad civilingengör som vill ingå i ett utvecklingsteam med högt i tak i en platt organisation? Då har vi en passande tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter

Detta är en kreativ tjänst där du kommer arbeta brett och ingå i olka projekt. I tjänsten ingår bl a produktutveckling, att förenkla och modernisera styrssystem och även att installera och konfigurera styrenheter ute hos kund. Mer inormation om företaget och arbetsuppgifter ges vid intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som är:
  • Högskoleutbildad civilingenjör
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Intresse för elektronikutveckling
  • Intresse för lödning
  • Erferenhet av att drivit egna projekt
Villkor

Ort: Uppsala
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Arbetstid mån-fre 8-17 med flextid

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Kristina Nykvist
Telefon 0722185174
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 2003 som en naturlig följd efter 20 års foskning inom elektrokroma material vilket idag är en av företagets huvudområden, tillsammans med smarta glas. De är idag ca 35 personer och söker nu en junior elektronikutvecklare till huvudkontoret och produktionsanläggningen som ligger i Uppsala. Detta är en stabil arbetsplats med bra stämning både inom och utanför kontorets väggar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.