Junior testare sökes till Marine Jet Power

Junior testare sökes till Marine Jet Power

Har du ett stort tekniskt intresse och vill bli en del av ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör hos Marine Jet Power (MJP) kommer du att få spela en viktig roll i deras produktion av styrsystem till deras vattenjetaggregat. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:
 • Koppla upp system på simulatorer
 • Arbeta med felsökning och simulera kabelbrott(vad händer vid kortslutningar och stopp)
 • Dokumentera felaktigheter och skicka dessa vidare till ingenjörer
 • Arbeta praktiskt med exempelmärkning och koppling av kablar
 • Reparationsarbete av felkopplad elektronik
 • Arbeta med kvalitetssäkring och klassning av styrsystem
Din profil

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
 • Kunna läsa och förstå el-scheman
 • Stort tekniskt intresse
 • Goda kunskaper i Svenska & Engelska, i tal och skrift
Meriterande:
 • Arbetat praktiskt, exempelvis elektriker
 • Erfarenhet av mjukvara och system, främst PLC
 • Erfarenhet ifrån den marina sektorn
Som person krävs det att du inte är blyg utan att du vågar ta för dig, ta egna initiativ och att du vågar att ställa frågor.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Uppsala
Arbetstider: 7-16

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! (Annonsen är publicerad tills dess att tjänsten är tillsatt)
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MJP verkar på den internationella marina marknaden. De utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat samt kontrollsystem till allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar, lyxyachts till amfibiska fordon och arbetsbåtar. Förutom Sverige så har de även kontor i USA, England och Sydkorea. Efterfrågan på företagets produkter har ökat stort under de senaste åren och de ser en fortsatt stark tillväxt även kommande år. För mer information se https://marinejetpower.com/

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.