Junior projektledare till unikt projekt

Junior projektledare till unikt projekt

Är du nyutexaminerad byggnadsingenjör med målet att arbeta som projektledare? Här ges du en möjlighet att växa in i rollen. Vill du dessutom bli en del av ett unikt projekt som vi inte sett utföras i Sverige tidigare? Vi har tjänsten för dig, missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior/biträdande projektledare hos vår kund kommer du att vara placerat på ett unikt projekt i Forsmark. Projektet kräver inte 100% närvaro i Forsmark och du kommer att utgå från kontoret i Uppsala alternativt hemifrån de dagar du skall resa till Forsmark. Ca 30% av arbetet sker vid skrivbord resterande tid ute på projektet. Du kommer ingå i en sektion hos vår kund som är inriktade mot anläggning. I projektet kommer du arbeta tillsammans med flera seniora kollegor från teamet som kommer ge introduktion och stöttning. Du kommer till en början verka som stöd till befintliga projektledare och växa in i rollen.

Vardagliga arbetsuppgifter skulle kunna vara:
 • Medverka i kund- och projektmöten
 • Ekonomisammanställningar
 • Leveransplanering
 • Dokumentation för projektet
 • Sammanställningar och förberedelser inför samordningsmöten
 • BIM-samordning
 • Regelbunden kontakt med kunder och beställare
Din profil

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör mot bygg/anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt YH utbildning mot projektledning
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av att ha jobbat med konstruktion eller inom installationsområdena EL och VVS
Vi söker dig som är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är en prestiglös person som vill växa in i rollen och utvecklas tillsammans med dina medarbetare.

Villkor

Omfatting: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående enilgt överenskommelse
Placering: Tillhör kontor i uppsala med placerad på projekt i Forsmark
Arbetstider: Mån-fre 8-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Östhammar
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Du kommer vara ingå i ett team bestående av 16 personer som tillhör kontoret i Uppsala. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.