Erfaren ingenjör sökes till tjänst inom produktutveckling

Erfaren ingenjör sökes till tjänst inom produktutveckling

Har jobbat några år med produktutveckling, robotik/automation eller inbyggda system? Lockas du av problemlösning inom mjukvara, elektronik eller mekanik? Vill du vara med och leda utvecklingen inom ett familjärt företag med högt i tak? Då kan detta vara en tjänst dig! Vår kund söker nu en utvecklare med antingen erfarenhet av projektledning eller ett driv att ta en sådan roll.

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund får du möjligheten att arbeta crossfunktionellt. Från arbete med vidareutveckling och nyutveckling av kommande produkter inom automatiserad tvätt, till fältbesök där du ser hur produkten fungerar samt hittar förbättringar. Stor del av ditt arbete kommer ske inom programmering, här får du möjlighet att utforska vision-system samt embedded, PLC och IoT. En bred tjänst med många intressanta utmaningar. Ungefär 50% av din tjänst kommer till en början att innefatta projektledning men denna fördelning kan komma att ändras beroende på vilken profil som just du besitter.

Din profil

Skallkrav:
 • Relevant YH, Högskole- eller Civilingenjörsutbildning kan tex vara inom Mekatronik, Elektroteknik eller Datateknik
 • 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet inom nämnt område
 • Körkort B
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande :
 • Erfarenhet från vision-system, mekatronik och robotik
 • Erfarenhet av projektledning/teamledning
 • Python
 • C-programmering
Personliga egenskaper som social, drivande och engagerad är viktiga för kunden. Då de är ett litet och familjärt bolag, söker de en person som gillar att arbeta i ett mindre team med stark sammanhållning. Du ska vara resultatfokuserad och vara i bekväm med att ha ansvar för helheten.

Villkor
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
 • Placering: Uppsala
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sök denna utvecklande tjänst redan idag eller tipsa en vän! Urval sker löpande
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjärt och expansivt mekanikbolag som har funnits i 20 år och arbetar med tekniska lösningar inom arbetsmiljöproblematik med hjälp av automatiserade högtryckstvättar. De utvecklar och säljer maskiner som kan skapa rena och hygieniska miljöer på ett konkurrenskraftigt sätt utan att äventyra företagens anställdas hälsa. De sitter i Uppsala och har idag sålt mer än 800 maskiner i Sverige och Europa. I och med en starkt växande efterfrågan, söker de nu en erfaren ingenjör som kan vara med på deras framgångsresa. Företaget arbetar helt utan prestige och har en fin sammanhållning med starkt samarbete.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.