Butikssäljare i Uppsala - Söker du ditt första jobb och vill arbeta med Service?

Butikssäljare i Uppsala - Söker du ditt första jobb och vill arbeta med Service?

Söker du arbete inom butik som sträcker sig över sommaren?
Söker du ditt första jobb och vill arbeta med service? Folkpool i Uppsala söker nu en butikssäljare som kan hjälpa dem under högsäsongen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som butikssäljare hos Folkpool i Uppsala kommer du att arbeta i butiken för att bemöta och hjälpa kunder, I rollen kommer du ha ansvar över:
  • Packa upp och fronta varor på hyllorna så det är snyggt och påfylllt i butiken.
  • En stor del utav arbetet kommer vara i kassan där du hjälper kunderna med deras inköp och vara behjälplig vid frågor, Upplärning utav kassan kommer du att ske på plats.
Mer information arbetsuppgifter kommer att ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
  • Engelska
  • Körkort (detta för att eventuell kunna hjälpa till med att köra ut varor till kund)
  • Praktiskt bakrund (gymnaiseutbidlning med praktiskt inriktning)
Vi söker dig som kanske söker sitt första jobb och vill arbeta med service i butik och gillar att få kunderna nöjda och glada

Det viktigaste egenskaperna som vi söker i denna tjänst är att du som person är serviceminded har energi samt är nyfiken och intresserad.

Villkor

Start: April
Omfattning: Mån - Lör 09:30 - 18:00 (hur många lördagar i månaden går att komma överens om med närmsta chef)
Placering: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 072-231 18 78
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 28 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Folkpool Uppsala säljer Swimmingpooler, Spabad i alla former och storlekar men också tillbehöver så som leksaker, reningsverk, pumpar, värmesystem, kemikalier mm.
De arbetar även med service och byggnationer ute på fält utav pooler som de sålt.

Idag är det 2st anställda och söker nu ytterligare en som kan komma in och hjälpa dem i butiken under högsäsongen med start i april för att få lära sig butiken och kassan innan högsäsongen drar igång.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.