Biträdande projektledare till Uppsala sökes!

Biträdande projektledare till Uppsala sökes!

Är du en nyutbildad projektledare och vill jobba inom bygg och fastighet? Då har vi ett passande jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som biträdande projektledare kommer du att arbeta med uppgifter som projektplaner, planeringsarbete, samordning och budgetarbete. I rollen kommer du att både vara inne på kontoret men också ute på byggen. Du medverkar också i möten med kund och för protokoll.

Din profil

För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du
  • Har en högskoleutbildning inom relevant område alt. YH med arbetslivserfarenhet
  • Behärskar Svenska i tal och skrift
  • Har körkort
Det är meriterande om du:
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • Har erfarenhet av KMA
  • Har gått kurser i besiktning
Som person är du:
  • Flexibel
  • Har en stor social kompetens
  • Samarbetsvillig
  • Ödmjuk
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Uppsala

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Sandra Carlsson
Telefon 076-1670328
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper till med allt inom projektstyrning i bygg- och fastighetsprojekt. Med rätt kompetens och resurser kompletterar dom organisationer för framgångsrik projektledning, Projektutveckling och Fastighetsutveckling. Dom är anpassningsbara och kan komma in i projekten när det passar sina kunder ett tidigt skede, eller under genomförande och förvaltning.
Bolaget grundades 2016 och är verksamt i Uppsala, Enköping och Västerås med omnejd.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.