Backend utvecklare till välkänt IT-företag

Backend utvecklare till välkänt IT-företag

Vill du jobba som backend utvecklare på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Har du en högskoleutbildning och söker en ny utmaning? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med utveckling och underhåll av företagets egenutvecklade produkt för deras kunder inom HR och lön. Du kommer arbeta i team på ca 15 personer med 7 andra utvecklare. Under inledande period kommer du få stöttning av handledare och kollegor för att komma in i rollen. Du kommer få hjälpa till med specifikationer och kodningstester i miljön du jobbar mot och vara en del av hela processen från idé och design till färdig produkt.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör inom data/systemvetare
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Tidigare arbetserfarenhet

För att passa in i rollen är det viktigt att du ser en långsiktighet och delaktighet i gruppen. Du är social och trevlig och har lätt att kommunicera i teamet.

Villkor

Start: Augusti
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande It-företag på den nordiska marknaden. De gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. De finns idag på över 50 orter i Norden och har cirka 10 000 medarbetare som dagligen leverera IT- tjänster. Bolaget har en lång branscherfarenhet och kännetecknar sig för ett flexibelt förhållningssätt samt internationell kapacitet med en stark lokal närvaro. De skapar affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. De gör information levande med smarta och tekniska lösningar. De vänder sig till företag med snabb affärsutveckling där behov av helhetssyn på management-, verksamhets- och IT-kunnande är stort.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.