Automationsingenjör sökes till spännande tjänst på läkemedelsföretag i Uppsala

Automationsingenjör sökes till spännande tjänst på läkemedelsföretag i Uppsala

Vill du vara med och främja människors liv? Har du intresse av Life Science och vill växa i en roll med stora möjligheter till utveckling? Då har vi rollen för dig.
Ansök redan idag, intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som Automationsingenjör arbetar du med att införa, förvalta och utveckla olika automationssystem samt underliggande infrastruktur, driftsutveckling och support av produktions relaterad IT / PLC / SCADA . Då vår kund står inför en stor digitaliseringsprocess inom Industri 4.0, får du möjligheten att vara med i och påverka arbetet framåt i detta stora projekt. En fantastisk chans och utmaning för dig som gillar att tänka utanför boxen och komma med egna idéer och utvecklingsstrategier. Du kommer främst att sitta i kundens lokaler i Uppsala.

Din profil

Skallkrav;
  • Högskoleutbildning med teknisk inriktning alt. erfarenhet av liknande arbete.
  • Goda data vanor
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande;
  • Erfarenhet av Windows server, Vmware, Hyper-V, SQL, PLC
  • Erfarenhet av installationer av utrustning inom processindustrin
  • B- Körkort
  • Erfarenhet utav programmering
Vi söker dig som är driven och intresserad av att växa i en attraktiv bransch med stor utvecklingspotential. Företaget har stort fokus på arbetsmiljöfrågor och ser till att deras anställda trivs i sin vardag.

Villkor

Placering: Uppsala
Omfattning: Heltid, tillsvidare. 8-17 med flex
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett CDMO bolag som agerar kontraktstillverkare av läkemedel i omfattande storlek och är del av en stor världsledande koncern inom Läkemedelsbranschen. De är idag 200 anställda i Uppsala med ca 60 laboranter, 40 inom teknik och 8 inom IT/Automation. I nuläget står de inför en stor digitaliseringsresa för att effektivisera arbetet rent kostnads- samt tidsmässigt. Deras vision är att främja människors hälsa och deras ledord som genomsyrar företaget är Professionalism, Uthållighet, Pålitlighet och Entreprenörskap.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.