Applikationskonsult till välkänt mjukvaruföretag

Applikationskonsult till välkänt mjukvaruföretag

Brinner du för IT och service? Vill du arbeta i ett härligt team som arbetar mot gemensamma mål? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett supportteam där man kommer arbeta med support och underhåll av kundens egenutvecklade programsystem.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara avancerade felsökningar och utredningar för att åtgärda fel och fånga in externa och interna önskemål om justeringar och förbättringar utav programvaror. Du kommer även arbeta med implementering av programtjänster, vidareutvecklingsprojekt samt arbeta med tester ute hos kunder. Du kommer även ha nära samarbete med utvecklingsavdelningen samt säljavdelningen för koordinering kring specifik support, dokumentation eller utbildning som behövs utföras.

Din profil

Har du en YH eller relevant Högskoleutbildning inom Data/IT, Teknisk Fysik eller systemvetenskap? Då är du perfekt för denna tjänst!

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är lösningsorienterad. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Som person är du även strukturerad och noggrann samt drivs av att bidra till förbättringsarbetet. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående
Ort: Uppsala

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fernando Carrasco
Telefon 072 245 22 84
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundens verksamhet består av utveckling och marknadsföring utav egenutvecklade produkter samt konsultverksamhet och projektledning.
Spetskompetensen ligger främst inom GIS, mobil datakommunikation och positioneringsteknik.
Företaget arbetar framförallt inom den civila sektorn där man levererar system som används inom transport, service- och säkerhetsbranschen samt för vägunderhåll och avfallshantering.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.