Analytisk Kemist sökes till ledande konsultbolag som är med och bekämpar Covid-19

Analytisk Kemist sökes till ledande konsultbolag som är med och bekämpar Covid-19

Önskar du att arbeta som Analytisk kemist för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara med och göra skillnad? Vill du vara med i en grupp som bekämpar Covid-19?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer till största del vara inom Medtech. Man kommer arbeta i labbmiljöer, analysera och validera metoder samt arbeta med metodutveckling och analysering. Området kommer vara inom QC labb

Din profil

För att passa i rollen som Analytisk Kemist ser vi att du är en lojal lagspelare som trivs att arbeta med nya människor. Du är nyfiken, flexibel, noggrann och har ett sinne för ordning och reda! Du kan hantera många uppgifter samtidigt och är resultatorienterad.

Skallkrav
Högskola eller Civilingenjörsexamen inom analytisk kemi, teknisk kemi eller mikrobiologi
Svenska i tal och skrift
Kunskap inom HPLC
Kunskap inom Validering & GMP

Meriter
LC-MS Kunnig
Erfarenhet av analysutveckling
Erfarenhet kring kvalificering av utrustning
Erfarenhet av metodutveckling

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Uppsala
Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, industriell design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.