Platschef / Affärsutvecklare FootYard - Uppsalas nya fotbollsarena

Platschef / Affärsutvecklare FootYard - Uppsalas nya fotbollsarena

Vill du vara med och skapa, driva och utveckla Sveriges nya, snabba och roliga format för inomhusfotboll? FootYard Uppsala öppnar januari 2019, i gamla Allianshallen. Här ska det spelas fotboll på konstgräs mer eller mindre dygnet runt, i nya spännande former.

I din roll som platschef driver du hela verksamheten.
Är du lite av en entreprenör som gillar att se saker hända? Din roll innebär bland annat att driva/sälja Vuxenserier 6 mot 6, ungdomsserier 6 mot 6, barn och ungdomsserier 3 mot 3, cuper – bl.a. Sverigemästerskap i 3 mot 3, camps och födelsedagskalas, timbokningar till skolor, lag och föreningar, olika roliga event och att överse viss drift av cafeterian.

Vi tror att du, i din roll som platschef, håller med om dessa påståenden:
Du brinner för fotboll, kanske är du/har varit engagerad i fotboll i Uppsala, har erfarenhet av att driva lag, cuper eller föreningsverksamhet, är sugen på uppgiften starta och driva en helt ny verksamhet som ska locka en stor variation av fotbollsälskande kunder till FootYard, Du tänker att det mesta är möjligt bara man inte ger sig och kanske jobbar du gärna med min hobby?

Du blir FootYards första anställda, och det kan bli så att du är den enda med fast anställning. Du kommer att få stöd med strategi och taktik genom administation från systerföretagen JumpYard Concepts och Local Market Group, som driver olika populära koncept inom nöje och restaurang. Du rekryterar eller ingår partnerskap för flera tusen timmar domartid, professionella tränare, cafépersonal med mera.

Det finns fortfarande utrymme att medinvestera, om du vill ta ett ännu större steg och ägarskap. Hör av dig så skapar vi nåt nytt!
Mer info
Kontaktperson Pelle Möller
Telefon 070-426 82 62
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.footyard.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi älskar fotboll, och vi tycker att sporten ska komma till sin fulla rätt. På FootYard kan alla spela fotboll utan att påverkas av vädrets makter. På FootYard spelar ni i behaglig temperatur, med högt i tak och på nytt konstgräs – året runt. Dessutom är formatet – med sitt ursprung i USA – nytt, snabbt och spännande!

Kör 6 vs 6 eller 3 vs 3 i våra öppna ligor och cuper eller samlas på camps eller akademi. Glöm hårda gympasalar eller iskalla vinterträningar – nu kan ni spela fotboll med oss på FootYard istället.