Butiksansvarig till Folkpool

Butiksansvarig till Folkpool

Vill du jobba som butikansvarig med ambition att bli butikschef? Är du på jakt efter ett arbete där du får användning av din praktiska sida samtidigt som du får ha kundkontakt? Ser du dig själv som en blivande ledare? Då kanske detta är något för dig!

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet.

Om tjänsten
Hos Folkpool får du nytta av dina praktiska färdigheter då du arbetar med ett stort sortiment av pooler, spabad, tillbehör, reservdelar och tjänster framför allt mot privata kunder. I arbetet förekommer butiks/lagerarbete, inköp av varor, projektplanering, kundbesök, offert/orderhantering samt kassansvar. Enklare servicearbete ute hos kund kan förekomma. Tjänsten som Butikansvarig är ett konsultuppdrag med start i mars eller efter överenskommelse. Arbetet innebär heltid/dagtid, helgarbete ingår i schemat. För rätt person är det stor möjlighet att detta kommer att leda till en anställning hos Folkpool i Uppsala.

Om dig
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning. För att trivas i rollen som butiksansvarig bör du ha ett brinnande intresse för sälj-och kundvård, ha en positiv och glad grundinställning samt vara driven, organiserad och affärsmässig i ditt arbete. Du är ansvarsfull, initiativrik, resultatinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du vill alltid överträffa kundens förväntningar

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare säljroll är ett krav
  • Ekonomiskt och ett tekniskt kunnande är meriterande
  • Pool- och spakunskap är meriterande
  • Hög service-nivå och social förmåga
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsten sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Butikansvarig, Adecco, Butikschef, Folkpool, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.