Erfaren Lönespecialist sökes till Folkesson Ekonomiservice

Erfaren Lönespecialist sökes till Folkesson Ekonomiservice

Folkesson erbjuder kundanpassade tjänster inom ekonomiservice, revision och rådgivning och är med sina 50 medarbetare en stark partner till företag och organisationer. Poolia söker nu för Folkessons räkning en utåtriktad, positiv och nyfiken lönespecialist med känsla för service.

Arbetsuppgifter

Du kommer hantera företagets lönekunder tillsammans med en kollega.
Arbetet innebär lönekörningar (främst i Visma Lön, i vissa fall Fortnox Lön och Hogia Lön), att ge kunderna support i frågor kring lön, överföring av avtal, anställningsförändringar, frånvarorapportering, hantering av utlägg, intyg, kontrolluppgifter, statistik samt andra lönerelaterade arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer läggas på service och att du gillar att inte en dag kommer vara den andra lik.
Rollen kräver att du tar stort ansvar för dina uppgifter och kan styra arbetet självständigt.
Du förväntas också bidra till att utveckla och förbättra arbetsprocesserna.

Bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med de flesta delarna av lön från ax till limpa.
Att du har en grundläggande lönekunskap ser vi som en självklarhet.
Meriterande är om du har jobbat i flera olika lönesystem (Visma Lön specifikt) och har kunskap inom lagar och olika avtal.
Som person är du social, kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är noggrann i det du gör och driver på i processer.

Om Folkesson

Vi erbjuder kundanpassade tjänster inom ekonomiservice, revision och rådgivning. Våra 50 konsulter i Uppsala, Tierp och Enköping hjälper våra kunder att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för deras verksamhet. Erfarenhet, sunt förnuft och brett kunnande är våra starkaste sidor. I våra uppdrag används lika delar hjärna och hjärta och vi är stolta över att få vara den trygga länken mellan människor och siffror.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.