Revisorsassistent till Folkesson Råd & Revision AB

Revisorsassistent till Folkesson Råd & Revision AB

Är du en ekonomistudent som är i slutskedet av din utbildning och som vill få möjligheten att jobba extra som revisorassistent? Vill du arbeta i en verksamhet där det finns goda möjligheter till personlig utveckling? Hos Adeccos kund i Uppsala får du arbeta tillsammans med kvalificerade kollegor som stöttar och hjälper varandra!

Om kunden
Folkesson Råd & Revision AB är en fristående regional byrå. Vi utvecklar företag genom att ge råd, revision och ekonomitjänster med hög kvalitet, individuellt anpassade till kundernas behov. Byrån har idag 45 medarbetare med kontor i Uppsala och Tierp. Folkesson är en stark partner till företag och organisationer - tillräckligt stor för att ha bred och djup kompetens - tillräckligt liten för att vara personlig och flexibel. Läs mer på folkessonab.se.

Om uppdraget
Din roll som revisorassistent kommer innebära revidering av kundernas räkenskaper samt förberedning av underlag för påskrivande revisor.
Vi söker dig som är inne i slutskedet av din högskoleutbildning inom ekonomi och vill jobba extra som revisorsassistent hos Folkesson Råd & Revision AB i Uppsala, där de jobbar aktivt för att hjälpa kunder att driva och utveckla sina företag.

Uppdraget ska tillsättas i slutet på februari. Uppdraget är inledningsvis deltid (vid sidan av studier), och för rätt person är ambitionen att uppdraget övergår till en heltidsanställning hos kunden.

Om dig
Du är en prestigelös, självgående, hjälpsam och glad person som har lätt för att samarbeta. Du ska kunna skapa och vårda goda relationer med kunder vilket är företagets centrala sätt att arbeta. Du är noggrann och strukturerad och har en helhetssyn på arbetsprocessen. Har du vana att arbeta mot uppsatta deadlines och med digitaliserade processer, ser vi det som en fördel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är i slutskedet av din högskoleutbildning.
  • Att du tar för dig och vågar ta ansvar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 010-173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!
Sökord, Folkesson Råd & Revision AB, revisorassistent, ekonomi, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.