Säljare DVH till Fazer Konfektyr

Säljare DVH till Fazer Konfektyr

Tjänstebeskrivning

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som konfektyrsäljare!

Erbjudande och arbetsuppgifter
PerformIQ söker en driven och serviceinriktad säljare till Fazer Konfektyr. Som säljare hos Fazer Konfektyr kommer du till en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du kommer att arbeta med en portfölj av framgångsrika varumärken så som Dumle, Geisha, Karl Fazer och Tutti Frutti.

I rollen som säljare ansvarar du för att introducera och sälja in produkter till befintliga kunder inom dagligvaruhandeln och hjälper till med synliga exponeringslösningar och kampanjer. Du utgår från hemmet och besöker dagligen butiker och presenterar Fazers produkter med ansvarsområde för distriktet Uppsala med 1h omnejd.

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, antingen från en liknande roll alternativt som butikssäljare/avdelningsansvarig. Som person är du nyfiken och social med en bestämd inställning att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder. Du triggas av utmaningar och brinner för att skapa goda resultat samt att leverera efter uppsatta mål. Du har B-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Utgår hemifrån, distrikt Uppsala med 1h omnejd
Villkor: Fast lön, förmånsbil och resultatbaserad bonus

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på malin.ohman@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer skapar meningsfulla matupplevelser.
Vi kombinerar vårt gedigna arv med djärva innovationer för att erbjuda förstklassiga smaker och minnesvärda upplevelser. Vi vägleds av vår högpresterande kultur som bygger på våra centrala värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Vi bygger vidare på denna grund genom att skapa hållbara produkter och tjänster och en affärsportfölj som tillgodoser kundernas och konsumenternas behov, idag och imorgon.

Fazer omvandlas till ett modernt, hållbart matföretag med en gemensam riktning: Northern Magic. Made Real.

Sökord: säljare, kund, relation, dagligvaruhandel, handel, account manager, DVH, fältsäljare