Restaurangbiträde till Fazer Food Services Bistro A, Uppsala

Restaurangbiträde till Fazer Food Services Bistro A, Uppsala

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!


Hitta din passion för mat
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad person med en passion för mat? Vi behöver en ny medarbetare till vår enhet Bistro A och söker dig som trivs i restaurangmiljö, strävar efter hög kvalitét och alltid har kunden i fokus. Som anställd hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom lättare mat- och salladsberedning, kassaarbete, varubeställning, leveranser, inventering, disk och städ. Tjänsten är på deltid, enstaka dagar med arbetstid dagtid, måndag till fredag. Kvällar och helger kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang och café, eller motsvarande utbildning. Du har ett genuint intresse för mat såväl som kunden. Vi kommer att ställa höga krav på din servicekänsla, flexibilitet, på din förmåga att ta egna initiativ och att du kan arbeta självständigt. Du är positiv och stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Baristakunskaper och kassavana är meriterande. Du talar och skriver flytande svenska och med fördel även engelska. Du är minst 18 år gammal då ensamarbete förekommer.

Om Bistro A
Bistro A är beläget på Akademiska sjukhuset i Uppsala, där vi finns på tre av sjukhusets ingångar. Här serverar vi mat, sallad, smörgåsar, fika samt varma och kalla drycker. Vi har även ett mindre utbud av tidningar, godis och glass. Måndag till fredag servera vi dagligen ca 500 mat och vi jobbar alltid utifrån Fazers värderingar, Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Tarik Hajdarevic på: tarik.hajdarevic@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson Tarik Hajdarevic
Telefon 076-8078943
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser