Kock till restaurang linden i uppsala

Kock till restaurang linden i uppsala

Mat med mening

Fazer Food Services, Uppsala

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi behöver nu förstärka vårt kök med en driftig och engagerad kock som brinner för att servera den perfekta lunchen. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning och egenkontroll. I rollen som kock hos oss får du möjlighet att ansvara för våra gästmatsalar vilket gör att vi söker dig med tidigare erfarenhet av á la carte och representation. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstiden förlagd under dagtid måndag till fredag, kvällar kan förekomma. Tillträde i början av Augusti. eller överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av arbete som kock och du har tidigare erfarenhet av servering. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss har du dokumenterad erfarenhet av representation och á la carte med framtagande av menyer. Vi vill att du som person gillar att ta ansvar och självständigt kan hålla i event så som matlagarevent för en avdelning där de ska laga en tre-rätters middag tillsammans. För att klara av det tror vi att du är en person som är nyfiken på andra människor och pedagogiskt lagd.

Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper inom HACCP.

Fazer erbjuder dig
  • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.
  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.
  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.
  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.
Om restaurang Linden
Restaurang Linden är en företagsrestaurang hos ThermoFisher, Uppsala Business Park. Restaurangen serverar ca 500 lunchgäster dagligen och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har även beställnings- och konferensverksamhet. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Fredrik Lestander, 072 734 74 70 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-07-31.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 juli (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser