Kock till Restaurang Linden, Fazer Food Services, Uppsala

Kock till Restaurang Linden, Fazer Food Services, Uppsala

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som Kock!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi behöver nu förstärka vårt kök med en driftig och engagerad kock som brinner för att servera den perfekta lunchen. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning och egenkontroll. Har du erfarenhet från både storkök och a la carte är det ett plus. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstiden förlagd under dagtid måndag till fredag, kvällar kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse.

Vad vi önskar av dig

Du har restaurangutbildning och minst 3 års erfarenhet av arbete som kock med matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper inom HACCP.

Fazer erbjuder dig

Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse. Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter. Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.

Om enheten

Restaurang Linden är en företagsrestaurang hos ThermoFisher, Uppsala Business Park. Restaurangen serverar ca 500 lunchgäster dagligen och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har även beställnings- och konferensverksamhet. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Fredrik Lestander, 072 734 74 70 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-05-29. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser