Köksmästare till restaurang Linden, Uppsala

Köksmästare till restaurang Linden, Uppsala

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som köksmästare!


Var med när vi skapar framtidens mat
Vi behöver nu förstärka vårt kök med en driftig och engagerad köksmästare som brinner för att servera den perfekta lunchen. Som köksmästare ansvarar du för all matlagning med fokus på att så mycket som möjligt lagas från grunden, menyplanering, inköp via inköpsportal. Du har även ansvar för kökets egenkontroll, lager och inventering. Då köksmästaren ansvarar för personalen i drift så krävs det god ledarskaps förmåga. Som köksmästare rapporterar du till restaurangchefen som du arbetar tätt med i eran strävan att leverera den bästa möjliga servicen till våra gäster. Vi jobbar med traditionell och modern husmanskost med fokus på sund och grön kost så erfarenhet av det vegetariska köket är ett plus. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstiden förlagd under dagtid måndag till fredag, kvällar kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som köksmästare hos oss ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Vår vision är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser och vi arbetar aktivt med att servera råvaror i säsong. Vi arbetar för en hållbar framtid där du har en viktig roll för skapande och utveckling.

Om restaurang Linden
Restaurang Linden är en företagsrestaurang hos ThermoFisher, Uppsala Business Park. Restaurangen serverar ca 500 lunchgäster dagligen och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har även beställnings- och konferensverksamhet. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitét och samarbete.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangutbildning och minst 5 års erfarenhet av arbete i ledande befattning från restaurang eller storhushåll. I rollen som köksmästare kommer du att arrangera matlagningsevent för våra kunder vilket ställer stora krav på din sociala förmåga. Du kommer att presentera mat och råvaror för internationella gäster vilket kräver att du talar och skriver flytande i såväl engelska som svenska.

Vi söker dig med ett genuint intresse för köksekonomi, råvaror, matkvalitet och gärna vegetarisk kost. För att vara lämplig i rollen som köksmästare hos oss har du tidigare erfarenhet av att arbeta med fine dining samt är certifierad i HACCP eller liknande system med goda datorkunskaper och en god administrativ förmåga. Du är tydlig i ditt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du glad, positiv, nytänkande, självständig och drivs av att utveckla verksamheten framåt.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Törnlöf via mail: rekrytering@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-05-06. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser