Teamledare till Fastighetssnabben

Teamledare till Fastighetssnabben

Just nu söker vi teamledare för yttre skötsel i Uppsala.

Som teamledare är du ett viktigt stöd för platschef genom att leda, fördela och planera det dagliga arbetet med yttre skötsel och förvaltning av våra kunders utemiljöer. Du ser till att arbetet bedrivs på ett engagerat, ansvarsfullt och kostnadseffektivt sätt. Som teamledare kommer du också att ha kontakter med våra kunder och vara lyhörd för deras önskemål.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är strukturerad, vill stötta medarbetare och har en god kommunikativ förmåga. Du har god kännedom om fastighetsskötsel, företrädesvis skötsel av grönytor, planteringar och utemiljöer. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och goda kunskaper i MS Office och i svenska, både i tal och i skrift. B-körkort krävs.

Du ska trivas med att samarbeta med andra människor. Arbetet innebär mycket kontakter med kollegor, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du är engagerad, nyfiken och har lätt för att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att ta egna initiativ, följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Sista ansökningsdag: 2022-08-21. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Ida Hansson, Regionschef - nord, 010-130 94 21

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping, Göteborg och Visby. Vi omsätter ca 350 miljoner och har ca 300 anställda.