Fastighetstekniker till Fastighetssnabben

Fastighetstekniker till Fastighetssnabben

Fastighetssnabbens positiva utveckling fortsätter och vi behöver förstärka med en engagerad fastighetstekniker i Uppsala där vi har spännande uppdrag.

Som tekniker ansvarar du för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system. Detta innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsarbete eller annat tekniskt arbete. Det är meriterande med kunskap inom el, VVS, styr och regler och erfarenhet från andra branscher där du arbetar med drift, underhåll och service.

Du ska ha ett stort intresse för allt som rör teknik och ska även ha förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har god vana att arbeta med smartphone/dator. B-körkort krävs.

Du har teknisk utbildning på högskole-, KY- eller gymnasienivå inom fastighet, bygg eller installation. Alternativt har du fått kunskapen genom arbetslivserfarenhet.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-04-23. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Catalina Sandru, 010-130 86 53.
Mellan 2-23 april kontakta Pär Gussman, HR-chef, 010-130 86 44.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 23 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå/Skellefteå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Karlstad, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 300 miljoner och har ca 220 anställda.