Fastighetsskötare till Fastighetssnabben

Fastighetsskötare till Fastighetssnabben

Arbetet innebär yttre skötsel av fastigheter med ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, skräpplockning, snöskottning, sand- och lövupptagning och enklare reparationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du gillar att jobba utomhus och är inte rädd för att ta i. Du har lätt för att både samarbeta och jobba självständigt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning då arbetet innebär kontakt med hyresgäster och kunder.

Tidigare erfarenhet inom grönskötsel är meriterande. Körkort krävs.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Catalina Sandru, 010-130 86 53
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence.
Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 210 miljoner och har ca 190 anställda.