Fastighetsskötare för yttre skötsel och fastighetsskötare/-tekniker

Fastighetsskötare för yttre skötsel och fastighetsskötare/-tekniker

Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling med nya uppdrag och behöver därför förstärka organisationen med fastighetsskötare för yttre skötsel och fastighetsskötare/-tekniker i Uppsala.

  • Som fastighetsskötare för yttre skötsel arbetar du bland annat med grönytor på sommaren och sandning och skottning etc under vintern. Du hanterar även felanmälda ärenden. Dina arbetsuppgifter varierar efter årstid.
  • Som fastighetsskötare/-tekniker hanterar du felanmälda ärenden. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det förekommer även yttre skötsel med variation efter årstid.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. För tjänsten som fastighetsskötare/-tekniker ser vi gärna att du har kunskap inom ventilation samt styr och regler. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasienivå inom fastighet eller teknik. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående och ha lätt att ta till dig instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2020-01-12. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Catalina Sandru, 010-130 86 53
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 300 miljoner och har ca 220 anställda.