Fastighetsförvaltare till Fastighetssnabben

Fastighetsförvaltare till Fastighetssnabben

Just nu söker vi fastighetsförvaltare i Uppsala

Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu fastighetsförvaltare i Uppsala.

Som fastighetsförvaltare arbetar du med både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har ansvar för fastighetsförvaltning för ett antal kunder och säkerställer kundnöjdhet och förvaltning enligt kundavtal samt att lagar och förordningar efterlevs.

Din roll som fastighetsförvaltare innebär t.ex. att i nära samarbete med kund initiera och driva driftmöten, budgetera och följa upp driftavtal, genomföra fastighetsekonomiska analyser, bedriva statusbesiktningar, ta fram underhållsplaner, ansvara för upphandlingar och förhandlingar samt driva en del ombyggnads- och underhållsprojekt. Du ägnar del av din tid till att sammanställa rapporter av olika slag och att dokumentera och organisera de aktiviteter som krävs för en professionell förvaltning.

Kvalifikationer: Du bör ha eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg-, vvs- eller energiområdet på högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör fastigheter. Du är lösningsorienterad, har lätt att skapa goda kundrelationer samt är strukturerad, duktig på att organisera och planera ditt arbete.

B-körkort krävs.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-05-19. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Susanne Lutti, regionchef, 010-130 86 11
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 300 miljoner och har ca 220 anställda.