Erfaren Projektledare/Systemförvaltare

Erfaren Projektledare/Systemförvaltare

Fackhandelsdata söker en efterträdare till nuvarande Projektledare/Systemförvaltare för ett av våra affärs/butiksdatasystem.

System 900 Unic är ett komplett och avancerat butiksdata/affärssystem. Systemet förekommer i ett antal branscher såsom varuhus, glas-/porslin-/present-handel, livsmedelshandel, gardencenters mfl.

Programmet är en linux-server-programvara med tunna eller feta klienter/kassaklienter i Windows-miljö. MySql (mariadb) används som databas.

Läs mer om programmet på https://www.fhd.se/dusomkund/vara-produkter/systemunic

Placeringsorten är satt till Uppsala men kan lika gärna vara något av våra fasta kontor: Knivsta, Gränna, Vänersborg eller Malmö - eller ett hemmakontor.

Din kompetens:

Krav
  • Linux, operativsystem
  • Windows, operativsystem
  • Projektledning, IT
  • MySQL, databashanterare
Meriterande:
  • Butiksekonomikunskap
  • Butiksledning, fackhandel
  • Butiksledning, dagligvaror
Övriga krav:
  • Behärska svenska & engelska språket flytande i tal och skrift
  • B Körkort
Mer info
Kontaktperson Jörgen Folkesson
Email Mejla Jörgen Folkesson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fhd.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fackhandelsdatas affärsidé är att erbjuda branschanpassade datalösningar och affärssystem samt egenutvecklade applikationer till detaljhandeln. Rätt pris på rätt vara till rätt kund. Komplicerade behov och frågeställningar är vi specialister på.

Den främsta gemensamma nämnaren mellan oss och våra kunder är att vi förstår att kunden behöver vara i centrum därför är våra system byggda på ett butiksanpassat sätt.
För våra kunder bistår vi även med ett supportteam som hjälper till och svarar på frågor och gör sitt allra bästa för att hjälpa till när problem uppstår. Vårat utvecklingsteam, utvecklar systemet successivt och lyssnar efter behov hos våra kunder.

Fackhandelsdata är en komplett leverantör som samarbetar med ett antal utvalda partners för att på bästa sätt kunna förpacka och erbjuda en helhetslösning. Sedan 1985 har vi genom våra erfarna konsulter lotsat kunderna vidare i sin verksamhet. Från behovsanalys via kravformuleringar till implementering och uppföljning. Kontinuitet, långsiktig service och support är viktigt för både oss och våra kunder.

Bland våra kunder finns fristående butiker, grossister, kedjor och kedjeanslutna butiker. Vi erbjuder centrala lösningar för både kedjor och leverantörer. Vi har lösningar för butiker och verksamheter med behov av ett stort antal arbetsplatser såväl som till den mindre butiken som önskar hyra ett kassaprogram och en kassa.