Upplands flygflottilj, F16 söker Handläggare avtal

Upplands flygflottilj, F16 söker Handläggare avtal

Flygvapnet söker en handläggare avtal för Upplands flygflottilj, F 16.
Försvarsmakten ska växa och Upplands flygflottilj, F 16 är ett av de förband som återetablerats. Flygflottiljens tillväxt kommer att ske succesivt. Intill dess att flottiljen är utvecklad till full kapacitet, kommer verksamheten präglas av kontinuerlig utveckling och förändring.

Om tjänsten
Som handläggare avtal följer du noggrant och systematisk upp avtal och överenskommelser inom förbandets alla verksamhetsområden. Att snabbt förstå, kunna se och vara intresserad av sammanhangen mellan verksamhet och styrdokument är en god förutsättning för att ta sig an befattningen och dess uppgifter på ett bra sätt.

Du samarbetar med enheter, avdelningar och ledningen genom att hantera och följa upp förbandets avtal och överenskommelser. Du kommer också att vara delaktig i framtagandet av interna styrningar/anvisningar samt underlag för verksamhetsplanering såsom verksamhetsorder och redovisningar. Då avtal även inkluderar andra organisationsenheter på Uppsala garnison kommer du också att samarbeta nära och vara ett stöd med dessa enheter i avtalsfrågor.

Handläggare avtal är en ny befattning så du har stora möjligheter att utveckla metoder och arbetssätt.

Avdelningen som du kommer tillhöra ansvarar för logistik och stödfunktioner inom
Uppsala garnison vilket innebär att du även kommer delta i arbeten kopplat mot dessa verksamheter.

Kvalifikationer
  • Akademisk examen eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Dokumenterad erfarenhet av avtalshantering.
  • Kunskap om informationshantering.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet och vana att jobba i Officepaketet.
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av att jobba i en statlig myndighet.
  • Kunskap om Försvarsmaktens (FM) verksamhetsledning.
  • Erfarenhet av projektledning och/eller utvecklings/förändringsarbete.
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Du har förmågan att arbeta självständigt, samt kan utveckla och driva frågor inom ditt ansvarsområde. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som sätter gruppens resultat före dina egna. Du är flexibel och har förmågan och gillar att arbeta med flera frågor på ditt bord och under perioder i ett högre tempo.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann och ansvarsfull person som levererar resultat. Vi ser att du har god analysförmåga och kan identifiera väsentligheter samtidigt som du kan urskilja detaljer och sätta dem i ett större perspektiv. Du tar initiativ, är lösningsorienterad och har ett intresse av att öka din förståelse för verksamheten.

Vi ser vidare att du är prestigelös och har lätt för att kunna samarbeta och kan genom din kommunikativa förmåga skapa förtroendefulla relationer på alla nivåer inom organisationen.

I tillsättandet av tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan inledas med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetsort: Uppsala.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Befattningen innebär att tjänsteresor på annan ort förekommer, även deltagande i övningsverksamhet kan innebära att arbetet bedrivs under andra tider än ordinarie arbetstid.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Avdelningschef, Roger Hallman, tfn 072-397 32 04

Fackliga organisationer:
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68
SEKO nås via växeln, 0505-45 10 00
SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06
OFR/S Håkan Wedin tfn 018-19 68 29

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-01
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (5 dagar kvar)