Cisterntekniker till FMLOG, Uppsala

Cisterntekniker till FMLOG, Uppsala

Är du en positiv problemlösare som gillar att ha roligt på jobbet? Har du ett tekniskt intresse? Vill du vara med att göra skillnad för Sveriges framtid? Då kan du var den cisterntekniker vi söker!

Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Ditt arbete som cisterntekniker

Som cisterntekniker kommer du bl. a att arbeta med att förebygga och genomföra avhjälpande underhåll/kontroll av drivmedelscisterner och rörledningar enligt gällande föreskrifter. Du kommer, i nära samarbete med övrig behörig personal, att effektuera beställda uppdrag. FMLOG erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får mycket frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. Du utgår från Uppsala garnison men kommer att ha hela Sverige som arbetsplats.

Kvalifikationer
  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
  • Körkort klass B eller högre
  • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • God hälsa (Hälsokontroller för godkänt tjänstbarhetsintyg sker kontinuerligt)
Meriterande

CE-körkort

Utbildning enligt ISO/IEC 17020

ADR Tankutbildning

Yrkeskompetensbevis (YKB)

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, kommer med nya lösningar på uppkomna problem och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du är noggrann, ansvarskännande och väl medveten om vilka kvalitetskrav som ställs för att följa gällande lagar och regelverk. Vidare uttrycker du en positiv attityd till ditt arbete och visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad : 100 %
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Du får ett års intern utbildning och därefter ett godkännande för behörighet att jobba inom ackrediteringen (gäller endast oerfaren).

Upplysningar om tjänsten

Vid frågor ber vi dig kontakta Lars Magnusson, Sektionschef på telefon 072-547 68 44, Mikael Andersson, avdelningschef på telefon 070-831 18 26 eller Maud Carlsson HR 072-370 82 44

Fackliga företrädare

Pernilla Kjellgren-SACO

Madelene Ekholm-SEKO

Håkan Antonsson- OFR-S

Alla nås på telefon 0589-40400 (FM´s Växel).

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15.

Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)