Till Euromasters verkstad i Uppsala söker vi Servicetekniker/Däckmontör

Till Euromasters verkstad i Uppsala söker vi Servicetekniker/Däckmontör

Nu förstärker vi vårt team i Uppsala med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

På verkstaden i Uppsala kommer du få vara med och utveckla vår filial framåt. Vår däckverkstad servar både lätta och tunga fordon med allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer.

Vi letar efter en servicetekniker till oss som vill arbeta i en roll som innefattar service, reparationer och felsökningar på lätta fordon men även arbete inom däck och fälg.

En arbetsdag på verkstad innefattar även en del kontakt med våra kunder. Vi ser att det här kan vara en lämplig tjänst för dig som tidigare har erfarenhet som bilmekaniker eller erfarenhet från däck eller bilfackhandel och nu även får möjlighet att ta ett lite större ansvar med kundkontakt och mer administrativa uppgifter. Jourverksamhet förekommer i arbetet.

Vi söker dig som:
  • Vi ser att du har utbildning från fordonsteknisk utbildning och att du har tidigare erfarenhet från arbete som servicetekniker.
  • Du har erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel.
  • Intresse eller erfarenhet från arbete med MC är meriterande.
  • Du tycker om att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.
  • Innehar B-körkort och det är även meriterande med C-körkort.
  • Du trivs med att arbeta självständigt och när du får ta egna initiativ.
  • I ditt arbetar har du fokus på kunden och gillar en omväxlande arbetsdag.
  • Du har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.
Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig:

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling. För mer info om tjänsten är du välkommen att ringa Platschef Alexander Tedenlind, 0703829001.

Ansökan:

Din ansökan vill vi ha senast den 24/9. Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.euromaster.se/
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 milljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.
Läs mer på: www.euromaster.se