Ledande montör

Ledande montör

Vill du arbeta som ledande montör i varierade projekt där du får ta ansvar och utvecklas? Välkommen till vår enhet i Uppsala!

Vår enhet växer och behöver fler kollegor så nu har du möjlighet att bli en viktig del av vårt positiva team i Uppsala. Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter där du får leda det dagliga arbetet med stora utvecklingsmöjligheter och en stark gemenskap.

Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap, ansvar och ordning och reda kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Du har antingen erfarenhet i rollen som ledande montör, eller känner dig redo att ta klivet vidare till en roll med mer ansvar.

Du har adekvat elutbildning, ECY-certifikat och minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Som person är du engagerad och målinriktad och drivs av att skapa nöjda kunder. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer och van vid att ta självständiga beslut.

För att trivas hos oss tror vi att du är en positiv person som kan kombinera driv och nyfikenhet med ödmjukhet och att du vill dela med dig av din kunskap.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Om tjänsten

Du får en varierande och självständig roll där du får ta stort ansvar för att leda det dagliga arbetet i projekten och arbeta med planering och inköp. Du har ett tätt samarbete med projektledare, kunder, beställare, leverantörer och framförallt dina medarbetare.

Här får du möjligheter att utvecklas, både personligen och tillsammans med oss på enheten. Du arbetar i olika typer av projekt, främst inom Uppsalaregionen. Det kan även bli aktuellt med utlandsjobb.

Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att kunna tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer. Samtidigt får du tillgång till ett nätverk av kompetens i Sverige och världen, då vi ingår i koncernen VINCI Energies.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2022-08-29, men vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Vid frågor

Kontakta affärsenhetschef Anders Forsberg, tfn 072-389 81 55

Facklig företrädare för SEF är Gustav Sandqvist, tfn 070-760 93 32

Är du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 sept 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Med kunden och kundens kund i fokus levererar vi mervärde i hela kedjan - från installation till efterservice. Hos oss är professionalism och ordning och reda lika självklart som flexibilitet och vår "vi löser det-attityd".
Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Vi består av cirka 500 anställda och omsätter ungefär 750 miljoner kronor årligen. Våra kontor finns från Skåne i söder till Uppsala i norr och vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med drygt 80 000 anställda runtom i världen. Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att vara nära våra medarbetare och den lokala marknaden. Samtidigt har vi, tack vare VINCI Energies, tillgång till ett nätverk över hela världen.