Chaufförer till Ekdalen i Mälardalen

Chaufförer till Ekdalen i Mälardalen

Vi söker chaufförer med CE-kort och YKB-utbildning till vårt team på Ekdalen! Du utgår från vår bas i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter är att lasta och lossa material på olika produktionsanläggningar såsom biogasanläggningar, livsmedelsproduktion eller slakterier. Daglig inspektion av ditt fordon och rapportering av eventuella skador/avvikelse. Avvikelserapportering vid behov.

Personen vi söker är engagerad och ansvarsfull problemlösare, som är van att arbeta självständigt. Vi tror också att du är social och självklart alltid har ett bra bemötande mot både kunder och kollegor. Du är ordentlig, och varsam med fordon, medtrafikanter och arbetsredskap. Du är också mån om att vara delaktig i våra mål, såväl miljömässiga som ekonomiska. Det är ett plus om du har erfarenhet av att köra tankbil sedan tidigare.

Att arbeta på Ekdalen innebär att du är del i ett team som jobbar för att möta kundens önskemål och förväntningar. Våra värderingar utgår från flexibilitet, service, pålitlighet, utveckling, empati och tillit. Kostnadsmedvetenhet såväl som kreativitet och nyfikenhet genomsyrar våra medarbetare.

Vi erbjuder dig ett jobb med både flexibilitet och kontinuitet på körningarna. Våra fordon är moderna och utrustade med digitalt trafikplaneringsprogram, samt följer de senaste miljökraven Euro6. Vi satsar kontinuerligt på både team och fordon, utveckling och inovation.

Tillträde omgående

Arbetstiderna är varierande enligt schema

Vi följer kollektivavtal

Provanställning tillämpas

Endast ansökan per mail till ulf@ekdalen.com

Vid frågor ring Ulf Wäktare 0708-15 58 58
Mer info
Kontaktperson Ulf Wäktare
Telefon 0708-15 58 58
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ekdalen.com/
Sista ansökningsdag 25 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekdalen är en innovativ och framåt aktör inom transporter av material till och från biogasanläggningar. Vår verksamhet är marknadsledande på området och vi arbetar idag över hela Sverige. Våra lastbilar följer de senaste miljökraven Euro6 och vi utrustar bilarna med ett digitalt trafikplaneringsprogram vilket ökar precision och säkerhet från beställning till fakturering.